Durable - Aroxs


Durable kontorstillbehör och kontorsartiklar finns hos Aroxs

 

Kontorstillbehör i snygg och tidlös design från Durable

Bland Durable´s kända varumärkena hittar du bland annat Durabin och Magaframe.

I vår välsorterad webbutik kan du köpa följande Durable produkter :

Durable

Durabin

Magaframe

Info Sign

Combiboxx

Vario

Sherpa

Blankettfack

 
Durabins snygga städ och hygienprodukter

Durabin rektangulära och runda tunnor med bärhandtag för enkel transport i flera storlekar. Den rektangulära formen är praktisk och platsbesparande. Idealiska för avfall, sortering och återvinning. Kan förvaras i frys (max frystemperatur är -20°C).
Lock till Durabin: Lock i olika färger för enkel sortering. Grönt lock för burkar och flaskor. Två hål för enkel sortering. Blått lock för papper med en slits för pappersinsamling.
Kvadratisk tunna: Med bärhandtag för enkel transport. Rymmer 90 liter. Idealisk för avfall, sortering och återvinning. Livsmedelsgodkänd. Kan förvaras i frys (max frystemperatur är -20°C).
Återvinningsvagn: Praktisk vagn med 2 st 40-liters tunnor med 2 st lock i färgerna gult och grönt.

Magaframe transparent självhäftande magnetram.

Magaframe fäster på de flesta underlag och det är mycket lätt att byta budskap i ramen.

Info Sign och Combiboxx golvställ från Durable

Info Sign: Snyggt golvställ av aluminium med toppskylt i transparent akrylplast. Toppskylten är vridbar och kan placeras stående eller liggande. Programvara för utskrift av instick till skyltarna kan laddas ned från Durable.
Combiboxx: Roterbart golvställ komplett med 30 fack för A4 stående format. Facken är tillverkade av transparent slag- och reptålig plast. Stadig fot med lättrullade hjul som även är låsbara

Vario och Sherpa bordsställ med ramar från Durable.

Vario: Slitstarkt bordsställ av metall med A4 ramar av reflexfri polypropylenplast. 10, 20 eller 30 st ramar samt rubrikhållare 58mm.
Sherpa: Bordsställ med antiglidyta. Komplett med 5, 10 alternativt 20st paneler för A4 papper samt transparenta rubrikhållare (58mm). Enkel att bläddra i och passar bra till prislistor och viktiga anteckningar. Tillverkad av ABS-plast. Paneler i polypropylenplast. Färg: svart/grå.

Praktiska hållare för namnbricka, namnskylt, passerkort och kreditkort

Praktisk jojo: Med fäste för t ex namnskyltar och passerkort. Utdragbart nylonsnöre upp till 80cm.
Hållare: Av kraftig polystyrenplast med clips för passerkort eller id-kort. Kan användas både liggande och stående. Går att kombinera med textilhalsband eller jojo. 85×54 mm.
Namnbricka: I transparent plast med nål och klämma. 90×54 mm. Vita neutrala utbytbara insticksetiketter.

Snygga skrivunderlägg från Durable i flera utföranden som passar alla kontor.

Skrivunderlägg i läder: Högkvalitativt och exklusivt skrivunderlägg av finaste läder i tidlös design. Underlägget är handgjort och har dekorsömmar runt kanterna. Bekväm skrivyta och antiglidskydd.
Skrivunderlägg i PVC: Kraftig PVC-plast med skumgummibaksidan. Heltäckande matt transparent klaff för förvaring av anteckningar, telefonlistor etc.
Skrivunderlägg: Med kantskydd och praktisk transparent plastöverdrag. Antiglidskydd  och kantskyddet gör att underlägget ligger stadigt på plats.
Ovalt skrivunderlägg: Med antiglidskydd. Den ergonomiska formen optimerar arbetsytorna.

Skylt i aluminium med reflexfri frontskiva i akrylplast.

Levereras med instick självhäftande fästkuddar och skruvar. Programvara för utskrift av instick kan enkelt laddas ned från Durable.

Väldesignade nyckelskåp från Durable.

Nyckelskåp: I tidlös design av borstad aluminium med plats för 18 st nycklar. 6 st nyckelbrickor i sorterade färger medföljer. Nyckeln hänger bakom brickan, vilket gör att etiketten alltid syns. Cylinderlås och två nycklar.
Nyckelskåp med kodlås: Med nyckelinkast för att lämna nycklar utan att behöva öppna skåpet. Upp till 1000 sifferkombinationer. Mallar för utskrift av etiketter till nyckelbricka och nyckelförteckning kan laddas ned som pdf-fil från Durable.