Skoskydd, praktiska engångsskydd i blå plast, som passar alla skor

Skoskydd i blå plast

Hos Arox´s hittar du blåa skoskydd i mjuk och följsam plast. Våra engångsskoskydd är tillverkade i slitstarkt polyestermaterial och passar alla normala skostorlekar. Engångsskoskydden skyddar golven från smuts.

Köp skoskydd i blå plast till bra pris

Blå skoskydd i plast från Arox´s.

Våra blåa engångsskoskydd

Normala skoskydd – 100 st/förp

Extra kraftiga skoskydd – 100 st/förp

Behöver du hjälp med att välja rätt produkt?

Kontakta vår omtyckta personliga kundtjänst

 

Skoskydden ger ökad renlighet

Skoskydden är elastiska skoöverdrav av tunn, men tålig plast i blå polyeten. Engångsskoskydden används huvudsakligen för att förhindra smuts och bakterier att transporteras in i byggnader och institutioner med höga hygieniska krav. Engångsskoskydd kan också användas åt andra hållet – genom att skydda fina skor från till exempel en dammig byggarbetsplats.

Var ska man använda skydden?

Skoskydden används främst inom vården. Varje dag används tusentals engångsskoskydd på svenska sjukhus och ålderdomshem. Om du också har stora behov så kan du köpa storpack med skoskydd hos Arox´s.

Skydden används även inom djurhållning där det är viktigt att smittan inte överförs mellan djur och människor. Mäklare använder också engångsskoskydd vid husvisningar, av bekvämlighetsskäl för spekulanterna, och för att bostadens golv ska vara skinande rena. Ett vanligt misstag är att man blandar rena och smutsiga skoskydd efter användning, se därför till att ha tydliga anvisningar vart de använda skydden ska läggas.

Polyeten ett mångsidigt material som används i engångsskoskydden

Polyeten (PE) är ett av världens mest använda plastmaterial och idealiskt som material för skoskydd. Polyeten (PE) är från grunden en lätt genomskinlig plast och när det kommer till engångsskoskydd är plasten vanligtvis tunn och blå. Plasten skyddar mot syror, baser och alkoholer och skyddar därför även väl mot smutsiga partiklar.