Lamineringsfickor billigt och fraktfritt. Stort urval av olika laminat

Lamineringsfickor och laminat

Skydda dina viktiga dokument! Våra lamineringsfickor är rep- och vattentåliga med rundade hörn. Undvik vikta papper och skadade hörn med en lamineringsficka. Fickorna är tillverkade av miljövänligt plastmaterial och som ger dina dokument ett proffsigt utseende.

Lamineringsfickor till bra pris!

 

Lamineringsfickor som är reptåliga och vattentåliga från Arox´s

Behöver du hjälp att välja rätt laminat?

Kontakta vår omtyckta personliga kundtjänst

 

Lamineringsfickor som dokumentskydd

Lamineringsfickorna används för att skydda viktiga foton eller dokument. Med laminerade dokument så presenterar du dina papper så som de är ämnade att synas – raka och släta och inte skrynkliga och vikta. Lamineringsfickorna skyddar dina papper och dokument mot bland annat slitage från vikningar, vatten och solljus. Fickorna är vanligtvis blanka och genomskinliga och poängterar för mottagaren att det är ett viktigt dokument som ska läsas flera gånger.

Vanliga storlekar på lamineringsfickorna

Fickorna finns i de vanligaste pappersformaten (A3, A4, A5, A6, A7). Hos oss kan ni köpa lamineringsfickorna i förpackningar upp till 100-pack. Tänk på att om ni köper fler fickor (i storpack) så blir det vanligtvis också ett billigare pris per lamineringsficka.

Tjocklekar på lamineringsfickorna

Det finns även mindre lamineringsfickor som används för t.ex. visitkort. Förutom storlekarna kan man behöva titta på tjockleken. Vanliga tjocklekar är bland annat 75, 100, 125 mic. Tjockleken kan spela en viss roll för lamineringsmaskinen. Se till att den stödjer den tjockleken på laminat som ni tänker köpa. Om ni laminerar ofta dvs. er maskin utsätts för hög frekvent användning så kan det stå i manualen att vissa, ofta små eller stora, storlekar inte är rekommenderade. Men med standardstorlekarna på 75-125 mic så brukar det fungera väl.