Bubbelplast billigt på rulle, finns i flera olika storlekar

Bubbelplast på rulle

Hos Arox´s kan du köpa billig bubbelplast på rulle för omedelbar användning. Det är ett lätt, billigt och genomskinligt material som skyddar dina paket mot stötar. Arox´s har ett stort sortiment av emballage. Bubbelplasten levereras snabbt och fraktfritt i hela landet.

Köpa billig bubbelplast på rulle

 

billig bubbelplast på rulle

Bubbelplasten som är vanligast:

30 cm x 150 m
50 cm x 150 m
75 cm x 150 m
100 cm x 150 m
120 cm x 150 m
150 cm x 150 m

Konsumentstorlekar:

30 cm x 5 m
50 cm x 7 m

Behöver du hjälp och hitta bubbelplast för just dina behov?

Kontakta vår omtyckta personliga kundtjänst

 

Användingsområden för bubbelplast

Med hjälp av bubbelplast kan man skydda produkter från att inte skadas under transport, posthantering eller vid packning. Bubbelplasten är tack vare dess inkapslade luftbubblor också ett billigt utfyllnadsmaterial som innebär att varan kan behålla dess placering i paketet. Ett annat användningsområde är att linda in utstickande föremål och förhindra dem från att skadas eller skada andra paket.

Bubblorna finns i olika storlekar i allt från små och kompakta bubblor till stora bubblor. Den vanligaste storleken på bubblorna i bubbelplasten är ungefär 1 centimeter i diameter. Hos oss kan du köpa och välja bland ett stort sortiment av billiga bubbelplastalternativ som dessutom är tillverkade av återvinningsbart material.

Historien bakom bubbelplasten

Bubbelplasten uppstod som ett misslyckat experiment år 1957, då amerikanen Alfred Fielding och hans partner Marc Chavannes försökte skapa en praktisk plasttapet med struktur. De var förståeligt nog inte nöjda med bubbelplastens funktion som en tapet, men de upptäckte snabbt att det var ett perfekt dämpande material för att packa ner ömtåliga föremål med.