Bubbelpåsar billigt och fraktfritt från Arox's Office Supplies

Bubbelpåsar – ett billigt emballage

Använd bubbelpåsar som emballage och varupåsar!
En bubbelpåse är ett bra alternativ för dig som letar efter billiga och skyddande emballage. Våra bubbelpåsar är försedda med självhäftande klaff och remsa som gör det snabbt och smidigt att packa ner dina försändelser. En bubbelpåse är ett givet alternativ för en e-handlare som vill optimera leveranserna. Våra billiga påsar gör din distribution enkel, tidsbesparande och är därför både ett smart och rationellt alternativ.

 

Bubbelpåsar billigt i vår webbutik

Köp din bubbelpåse eller bubbelpåsar billigt hos Arox´s. Du kan få din bubbelpåse i flera olika storlekar och med en självhäftande flik

 

Våra olika bubbelpåsar:

Nr 11 – 100 mm x 165 mm
Nr 12 – 120 mm x 215 mm
Nr 13 – 150 mm x 215 mm
Nr 14 – 180 mm x 265 mm
Nr 15 – 220 mm x 265 mm
Nr 16 – 220 mm x 340 mm
Nr 17 – 230 mm x 340 mm
Nr 18 – 270 mm x 360 mm
Nr 19 – 300 mm x 445 mm
Nr 20 – 50 mm x 470 mm

Bubbelpåse för CD:

S1 CD – 180 mm x 160 mm

Behöver du hjälp och hitta en påse för just dina behov?

Kontakta vår omtyckta personliga kundtjänst

 

Fakta om bubbelpåsar

Bubbelpåsar förenar det bästa av två världar genom att vara formade som ett kuvert, men samtidigt erbjuda ett dämpande skydd på insidan. Plastbubblorna på insidan av påsarna kapslar in luft och skapar ett lätt emballage, vilket också bidrar till en lätt totalvikt på försändelserna. Produkter och varor som du kan skicka med en bubbelpåse är många, men rent idealt så passar bubbelpåsarna för platta och små föremål. En bubbelpåse kan skydda mot tryck och stötar under frakten och det finns även extra tuffa bubbelpåsar med vattenavvisande material.

Med en enkel försegling så förkortas tiden för varuinpackning. Våra bubbelpåsar sparar både både tid och pengar för e-handlare eftersom det blir billigare när arbetstiden minskas och fraktkostnaden blir lägre med mindre skrymmande paket. Speciellt om du behöver packa större kvantiteter snabbt så är påsarna ett tacksamt alternativ.

Är du på jakt efter en billig bubbelpåse så gäller det att köpa flerpack. I regel gäller det att ju fler påsar du köper desto billigare blir det. En storförpackning av bubbelpåsar gör att styckpriset blir lägre ju fler du köper. Hos oss kan du välja att köpa 10-pack, 75-pack eller 100-pack med bubbelpåsar.

Fördelar med en bubbelpåse

Det finns många fördelar med bubbelpåsarna. En påse är gjord av lätta material och därför passar den både för frakt inom och utanför Sverige. Bubbelpåsarna är också bra för miljön på flera sätt som kanske inte är helt uppenbara vid första anblick. Stora skrymmande kartonger tar upp plats och yta i transporterna, medan en bubbelpåse går att packa mer effektivt. Detta leder till att bubbelpåsarna blir mer miljövänligt sett ur ett logistikperspektiv. Hos våra bubbelpåsar går också plastfolien att separera från resten av förpackningen, vilket gör påsen enkel att källsortera och mer miljövänlig.

Det är i många fall lättare för brevbärarna att sortera och posta bubbelpåsarna. Bubbelpåsarna kan även i många fall gå in genom brevinkastet och levereras direkt hem tack vare dess mjuka utformning. Bubbelpåsarna finns i många olika storlekar och hos Aroxs hittar du alltid ett stort sortiment och alltid till bra pris.