Första Hjälpen tavla / station från Cederroths billigt och fraktfritt

Första Hjälpen tavla från Cederroths

Cederroths Första Hjälpen tavla är lätt att öppna och ger dig en hög beredskap. Tavlan är lättplacerad och överskådlig samt enkel att fylla på. Första hjälpen tavlorna från Cederroth är också väl synliga med dess lätt igenkända gröna design.
Var redo innan olyckan händer!

Cederroths Första Hjälpen tavlor till bra pris

 

Första hjälpen tavla från Cerderroth.

Behöver du hjälp med att välja en Första hjälpen tavla?

Kontakta vår omtyckta personliga kundtjänst

Första hjälpen tavlans placering

Första hjälpen tavlor – även kallat första hjälpen stationer – ska placeras där behovet är störst. Försök hitta den plats där flest människor rör sig så att alla snabbt har tillgång till hjälp. För att öka synligheten till första hjälpen tavlorna, så kan man komplettera med skyltar från Cederroth som tydligt pekar ut var första hjälpen tavlorna är placerade.

Fördelar med första hjälpen tavlor

En fördel med en första hjälpen tavla är att produkterna följer med och att de är väl synliga. I många fall finns tydliga instruktioner på tavlan över hur produkterna ska användas. Det säljs också refillpaket till Cederroths första hjälpen tavlor, som gör att man vid behov mycket enkel och smidig kan fylla på tavlan med nya refillprodukter.

Vad innehåller Cederroths första hjälpen tavlor?

Hur många produkter en första hjälpen tavla innehåller beror på dess storlek. En första hjälpen tavla av modell Mini från Cederroths innehåller plåster och blodstoppare. En större första hjälpen station/tavla kan innehålla följande:

Det finns även första hjälpen tavlor som är anpassade efter olika branscher unika behov som till exempel livmedesindustrin. En första hjälpen tavla kan också fungera som komplement till annan Första Hjälpen-utrustning. T.ex. kan en första hjälpen tavla Mini vara ett utmärkt komplement i t.ex. en skola med flera byggnader och flyglar.

Andra populära Första Hjälpen lösningar från Cederroths

Första Hjälpen kit
Första Hjälpen kudde
Första Hjälpen låda
Första Hjälpen station